Asiakas keskiössä – yhteistyön ja onnistuneiden projektien voima

Asiakas keskiössä – yhteistyön ja onnistuneiden projektien voima

Asiakaslähtöisyys projektin jokaisessa vaiheessa

Teijo-Taloilla asiakas on aina toimintamme ytimessä. Haluamme, että rakennusprojekti sujuu alusta loppuun saakka laadukkaasti, ja että lopputulos palvelee käyttötarkoitustaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Olemme vuosien varrella toteuttaneet useita onnistuneita projekteja ja saaneet kiitosta asiakaskokemuksista, mikä on johtanut pitkään jatkuneisiin kumppanuuksiin ja useisiin rakennuskohteisiin samoille toimijoille.

Järvenpään kaupunki

Useita kohteita, joista edellisten vuosien aikana mm. päiväkoti- ja koulurakennuksia, sekä aiemmin toimittamamme koulurakennuksen muokkaus päiväkodiksi.

Huolellinen tavoitemäärittely – onnistuneen rakennushankkeen perusta

Rakennuksen hankinta alkaa selkeiden tavoitteiden ja vaatimusten määrittelyllä. On tärkeää miettiä, mihin tarkoitukseen rakennus tulee, mikä on sen kokoluokka, mitä ominaisuuksia halutaan ja millä aikataululla rakennus on tarpeen ottaa käyttöön. Myyntitiimimme on valmiina auttamaan asiakkaitamme kartoittamaan eri ratkaisuvaihtoehtoja, ja valitsemaan niistä parhaiten asiakkaan tarpeisiin soveltuvat. Yhteistyö kanssamme kannattaakin aloittaa mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, esimerkiksi markkinavuoropuhelun kautta.

Keravan kaupunki

Kolme päiväkotia, joista viimeisin valmistuu syksyllä.

Kohti onnistunutta lopputulosta

Suunnitteluvaiheessa tarkennamme vaatimuksia ja määritämme projektin tarkan toimitussisällön yhdessä asiakkaan kanssa. Tämän pohjalta suunnittelutiimimme – joka koostuu alan huippuosaajista – lähtee rakentamaan asiakasta palvelevia tilaratkaisuja. Suunnitelmia on mahdollisuus muokata yksilöllisiin tarpeisiin. Hyödynnämme tietomallinnusta, mikä mahdollistaa tarkat suunnitelmat ja sujuvan rakennuslupakäsittelyn. Tämä varmistaa, että jokainen rakennus on myös suunnittelun osalta korkealaatuinen.

Merikratos

Kolme Joutsenmerkittyä rakennusta, mukaan lukien pienryhmäkoti sekä kaksi perhekuntoutuskeskusta, joista toisen yhteydessä on toimistorakennus.

Laadun varmistaminen ja projektinhallinta

Rakennusprojektin aikana laadunvalvonta on keskeisessä asemassa. Huolehdimme erityisesti kosteuden- ja pölynhallinnasta, olosuhdeseurannasta sekä laadunvalvonnasta. Käytössämme on sertifioitu tuotanto- ja laadunvalvontaprosessi sekä reaaliaikainen olosuhdevalvonta. Tarkka laadunvalvontaprosessimme vähentää laatupoikkeamia, parantaa jäljitettävyyttä ja tuo läpinäkyvyyttä toimintaamme. Lue lisää täältä.

Nimeämme jokaiselle projektille oman projektipäällikön, joka vastaa projektin etenemisestä kokonaisvaltaisesti ja toimii yhteyshenkilönä, pitäen asiakkaan ajan tasalla projektin eri vaiheissa. Tämä takaa sujuvan ja tulosvastuullisen yhteistyön, jossa projekti valmistuu sovitussa aikataulussa ja budjetissa.

Stena Recycling

Kolme vastaanotto- ja toimistorakennusta.

Takuu ja pitkä elinkaari

Rakennusprojekti ei pääty rakennuksen valmistumiseen, vaan seuraamme rakennuksen kuntoa ja käyttöä myös takuuajan puitteissa, jotta voimme varmistaa rakennusten pitkän käyttöiän. Takuuajan asiantuntijamme seuraavat rakennuksen olosuhteita, suorittavat vuositarkastuksia ja tarjoavat mahdollisuuden olosuhteiden jatkoseurantaan takuuajan jälkeen.

TU-lomat

Rakensimme lomahuviloita Kustaviin ja myöhemmin myös Rukalle sekä lisää Kustaviin. Lisäksi toimitimme lomamökkejä Kopparöön. Nämä kohteet tarjoavat korkealaatuisia lomakokemuksia suomalaisessa luonnossa.

Me emme siis pelkästään rakenna rakennuksia – rakennamme pitkäaikaisia kumppanuuksia, jotka perustuvat luottamukseen, osaamiseen ja laadukkaisiin toteutuksiin.

Aloita onnistunut rakennushanke ottamalla meihin yhteyttä myynti@teijotalot.fi

Heidi Karlsson
tuotepäällikkö
heidi.karlsson@teijotalot.fi
p. 044 7217 140

Lataa puurakentajan ostajan opas



Tehdäänkö tilaa yhdessä?