Teijo-Talot on ollut mukana viemässä puurakentamista kuntiin ja kaupunkeihin

Teijo-Talot on ollut mukana viemässä puurakentamista kuntiin ja kaupunkeihin

Jos näit Hi-Vis-kiltin helman viuhahtavan syksyn tapahtumissa, se oli todennäköisesti meidän tiimimme!

Teijo-Talot on ollut tänä syksynä aktiivisesti mukana useissa merkittävissä tapahtumissa, joissa olemme päässeet keskustelemaan puurakentamisen tulevaisuudesta kuntien, kaupunkien ja muiden rakennusalan toimijoiden kanssa. Kuntamarkkinat ja ByggSmart ovat olleet meille tärkeitä tilaisuuksia, ja haluamme kiittää kaikkia osallistujia lämpimästi. Keskustelut päättäjien, asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa ovat olleet antoisia ja tuoneet arvokasta näkemystä siihen, miten puurakentaminen voi vastata tulevaisuuden tarpeisiin.

Puurakentamisen kasvu

Yksi erityisen ilahduttava havainto näissä tapahtumissa on ollut se, miten kunnat ja kaupungit ovat yhä enenevissä määrin siirtymässä puurakentamiseen. Puurakennukset tarjoavat kestävän ja ympäristöystävällisen ratkaisun niin koulujen, päiväkotien kuin muiden rakennusten toteutukseen. Teijo-Talot omaa yli 24 vuoden kokemuksen puurakentamisesta. Olemme tuoneet esille puurakentamisen hyötyjä ja sitä, miten Teijo-Talot pystyy vastaamaan markkinoiden vaatimuksiin. Toimintamme perustuu vahvaan asiantuntemukseen ja kokemukseen, ja yhteistyö asiakkaiden kanssa on meille keskeinen osa menestystarinaa. Haluamme olla jatkossakin se täyden palvelun rakennuskumppani, johon kunnat, kaupungit ja yritykset voivat luottaa.

Tulevaisuuden vaatimukset

Nostimme tapahtumissa esille ajankohtaiset aiheet: tietomallinnus, varmennustodistus ja olosuhdeseuranta ja niiden merkitys puurakentamisessa. Uudet rakennusvaatimukset ja lainsäädäntö edellyttävät entistä tarkempaa dokumentaatiota ja laadunvalvontaa kaikissa rakennusvaiheissa. Nämä vaatimukset tulevat kasvamaan ja rakentamisessa on pysyttävä ajan hermolla. Me olemme valmistautuneet ja kehittäneet prosessejamme ja palveluitamme vastaamaan uusia määräyksiä ja standardeja, jotka astuvat voimaan uuden rakentamislain myötä. Olemme ylpeitä siitä, että pystymme tarjoamaan asiakkaillemme laadukkaita ja varmennettuja ratkaisuja, jotka täyttävät tulevaisuuden vaatimukset. Nämä eivät ole meille vain trendikkäitä korulauseita, vaan toimintaamme integroitu osa jokaista projektiamme – nämä mahdollistavat tarkan suunnittelun, hallitun projektin etenemisen ja tehokkaan laadunvarmistuksen.

Missasitko tietoiskumme?

Jos et päässyt seuraamaan tietoiskuamme tapahtumissa, ei hätää – julkaisemme tallenteen, jonka avulla pääset syventymään esiteltyihin aiheisiin tarkemmin. Myös asiantuntijamme ovat käytettävissänne tietomallinnukseen, varmennustodistukseen, olosuhdeseurantaan tai puurakentamiseen liittyvissä kysymyksissänne.

Kiitokset osallistujille ja katse eteenpäin

Olemme näkyneet aktiivisesti kentällä ja haluamme jatkaa tätä vuoropuhelua myös tulevaisuudessa. Vaikka syksyn tapahtumat ovat olleet meille kiireisiä, katseemme on jo kääntynyt tulevaan. Seuraava tilaisuus, jossa meidät voi tavata, on Nova Schola -tapahtuma marraskuussa, jossa jatkamme puurakentamisen ratkaisujen esittelyä. Nova Schola 6.–7.11.2024 | Scandic Park Helsinki (Mannerheimintie 46, Helsinki)

Nova Schola 2024 (fcg.fi)

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat tutustua konseptiimme, tehtaallemme voi aina tulla vierailulle. Ota yhteyttä ja sovitaan tapaaminen, vaikka heti – olemme täällä auttamassa sinua kaikissa rakentamiseen liittyvissä kysymyksissä!

Heidi Karlsson

Julkinen rakentaminen

Tuotepäällikkö
heidi.karlsson@teijotalot.fi
044 7217 140

Antton Vappula

Hoiva

Avainasiakkuuspäällikkö
antton.vappula@teijotalot.fi
040 0593 611



Tehdäänkö tilaa yhdessä?